Canarische Eilanden zonvakanties en strandvakantiesDe Canarische Eilanden zijn een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De Canarische Eilanden bestaan uit zeven eilanden, El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife. De eilandengroep is van zo'n schoonheid dat het alle jaren een zeer populaire vakantiebestemming is.
De Canarische Eilanden zijn van een uitzonderlijke schoonheid en er valt een hoop te beleven. Bezoek het Loro Parque op Tenerife en laat je, wandelend door de botanische tuin, verwonderen door de grootste verzameling papegaaien ter wereld en het immense acquarium met tropische vissen. Ga dolfijnen en walvissen spotten in één van de schitterende baaien die de eilanden rijk zijn of ga heerlijk dineren in een van de vele gezellige restaurantje aan de boulevards. Kijk bij jouw eiland van bestemming welke plekken een bezoek meer dan waard zijn.

Tui Reizen Canarische EilandenElk jaar boeken vele mensen een vliegvakantie naar de Canarische Eilanden voor een ontspannende zonvakantie. Mooie stranden, heerlijk klimaat, bouldevards met gezellige terrasjes en varierende landschappen zorgen ervoor dat een vliegvakantie naar de Canarische Eilanden een veelzijdig karakter heeft. Ideaal voor zonaanbidders, wandelaars en watersportliefhebbers.
De Canarische Eilanden zijn de ideale bestemmingen voor jouw zonvakantie. De Canarische Eilanden staan bekend om hun prachtig landschap en milde klimaat. Boek nu een heerlijke zonvakantie naar de Canarische Eilanden bij Neckermann Reizen. Je kunt bij Neckermann Reizen direct goedkope last minutes boeken tegen de laagst mogelijke prijs.

Neckermann Reizen Canarische EilandenDe Canarische Eilanden profiteren van zon-zeker weer en heerlijke zandstranden waardoor het een echte aanrader is voor een heerlijke zonvakantie. D oor de ligging in de Atlantische Ocean hebben de eilanden van een subtropisch klimaat wat het een perfecte bestemming maakt voor zowel de zomer als wintermaanden. De meest populaire eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote. Doordat elk eiland een eigen karakter, sfeer, cultuur en toeristische highlights kent blijft er genoeg om te ontdekken.
Goedkoop op vakantie naar de Canarische Eilanden. Bekijk hier de aanbiedingen van Sunweb Vakanties.
Sunweb Vakantie Canarische EilandenBij WTC.nl zijn tal van vakanties te boeken. Altijd succesvol is de bestemming Canarische Eilanden, een archipel ten westen van de kust van Marokko, gelegen in de Atlantische Oceaan. Deze eilandengroep bestaat uit zeven grote eilanden: El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife. Verder worden zes kleinere eilanden tot de Canarische Eilanden gerekend. Vele Nederlandse reizigers kiezen voor een vakantie Canarische Eilanden, omdat het een zonnige bestemming is. Zowel in de zomer als winter geniet je hier van het prachtige, warme weer.

WTC vakantie Canarische Eilanden