Tenerife zonvakanties en strandvakanties


Op zoek naar een geschikte bestemming voor jouw vakantie? Denk eens aan Tenerife, want op Tenerife is genoeg te doen. Van een avontuurlijke jeepsafari, een uitdagende wandeltocht, een compleet verzorgde bustour tot luieren in de zon, shoppen, terrasje pikken en uitgaan. Gewoon doen waar je zin in hebt. Tenerife biedt alle mogelijkheden tot ontspannen en ontdekken.
Avontuur en strandplezier. Tenerife is een vakantieparadijs bij uitstek.

>>> Meer informatie over: Tui Reizen TenerifeHet vakantieparadijs Tenerife is een schitterend eiland met een landschap vol contrasten. Het groene noorden van Tenerife is in feite één grote tuin met palm- en citrusbomen en de reusachtige Pico del Teide waar je schitterende wandeltochten kunt maken. in het zuiden van Tenerife vind je de brede zandstranden waar je het hele jaar door kunt genieten van de zon en de zee.

Tenerife is de ideale lokatie voor jouw zonvakantie. Tenerife staat bekend om haar prachtig landschap en haar mild en droog klimaat. Boek nu een heerlijke zonvakantie in Tenerife bij Neckermann Reizen. Je kunt bij Neckermann Reizen ook direct goedkope last minutes boeken.

>>> Meer informatie over: Neckermann Reizen TenerifeHet zonnige eiland Tenerife biedt werkelijk alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie. Midden op het eiland ligt de vulkaan Pico del Teide, die eigenlijk het eiland in tweeën deelt. Het noorden van Tenerife is groen en vruchtbaar en het regent hier regelmatig. Het zuiden van Tenerife daarentegen, waar zich de bekende badplaatsen Playa de las Americas en Costa Adeje bevinden, is droog en zeer zonnig. Hier is het zelfs tot diep in de winter nog heerlijk toeven op het strand. Kortom, Tenerife heeft het perfecte klimaat voor een heerlijke strandvakantie, ook in de winter.

Juist door deze zo verschillende natuur in het noorden en zuiden van het eiland is Tenerife zeer veelzijdig en biedt het naast strand nog veel meer. Wil je graag op eigen houtje het eiland ontdekken dan kun je een auto huren. Heb je geen zin om zelf te rijden, dan zijn er genoeg georganiseerde excursies die je kunt ondernemen.
Eén van de excursies die Sunweb jou aanbiedt is een heerlijke tocht per catamaran waarbij de kans groot is dat je walvissen en dolfijnen te zien krijgt. Andere excursies waaraan je kunt deelnemen zijn bijvoorbeeld een jeepsafari en een dagje naar het waterpark.

Bekijk de aanbiedingen van Sunweb Vakanties voor een goedkope vakantie op Tenerife.

>>> Meer informatie over: Sunweb Vakanties TenerifeVia World Ticket Center kun je snel en voordelig een last minute boeken naar Tenerife. Naast jouw lastminute reizen kunnen zij ook jouw hotel of autohuur in Tenerife voor je boeken, voor een fly drive vakantie. Goedkope last minute aanbiedingen vind je bij World Ticket Center, omdat er een vergelijking wordt gemaakt tussen de tarieven van alle touroperators en luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor kan World Ticket Center jou de beste en voordeligste last minutes naar Tenerife voorleggen.

>>> Meer informatie over: WTC Vakantie Tenerife